Καλημέρααααα,

Ελπίζω να απολαμβάνετε το χρόνο με τα παιδάκια σας, όσες βέβαια δεν εργάζεστε… για όσες εργάζεστε καλή δύναμη. Ξέρω ότι είναι πολύ δύσκολο να κρατήσετε τα παιδιά μακριά από τους παππούδες και τις γιαγιάδες για τόσο διάστημα, αλλά θέλει πάρα πολλή σύνεση για να προφυλάξουμε τους δικούς μας, που είναι μεγαλύτερης ηλικίας.

Σκέφτηκα μιας και είναι τα παιδιά στο σπίτι, να κάνουμε ένα project #kidstidyingup με την διαλογή των παιχνιδιών τους, των βιβλίων τους και ότι άλλο έχουμε στα ντουλάπια μας όπως ρούχα και παλιά αντικείμενα και να μου στείλετε φωτογραφίες όπως αυτή που σας στέλνω. Ο σκοπός θα είναι να τις ανεβάσουμε σε μία Αμερικανική ιστοσελίδα που ανακοινώνονται projects. Είναι ένα project που δεν έχει ξαναγίνει σε όλο τον κόσμο και είναι μία ιδέα μου που θεώρησα καλό να την υλοποιήσουμε με αυτή την ευκαιρία.

Αυτό που θα κάνουμε θα είναι
♥️να πάρουμε τέσσερις κούτες οπως δείχνει η φωτογραφία
♥️και να ξεδιαλέξουμε τα ρούχα, παιχνίδια ή βιβλία σε
👉αυτά που χρειαζόμαστε
👉 αυτά που θέλουμε να χαρίσουμε
👉αυτά που είναι για ανακύκλωση
👉αυτά που είναι για πέταμα Καλό θα είναι αυτή η δουλειά να γίνει από τα παιδιά ή με τα παιδιά και όχι από τις μαμάδες μόνο. Διαφορετικά δεν έχει κάποιο νόημα, καθώς είναι ένα project των παιδιών.

Στη συνέχεια να βγάζουμε
👉μία φωτογραφία με το παιδί μας δίπλα ή πίσω από τις κουτές αλλά χωρίς να φαίνεται το πρόσωπό του και μου τη στείλετε.

Στο project αυτό απλά θα στείλουμε φωτογραφίες και θα γράψω ένα άρθρο, το τι θα κάνετε τα ρούχα μετά και που θα τα χαρίσετε, εννοείται ότι δεν έχει να κάνει με το project, αν και υπάρχει η δυνατότητα να δοθούν στα παιδικά χωριά SOS μέσω της Μαρίας Φαφούτη, η οποία δουλεύει εκεί.

😎Ο μικρός μαθητής της a junior ανταποκρίθηκε άμεσα στο κάλεσμα μου οπότε η φωτογραφία της ανάρτησης του ανήκει δικαιωματικά.

Ήδη νιώθω τον ενθουσιασμό των παιδιών και τον χαμούλη που θα γίνει στα σπίτια μας.

Σας φιλώ και περιμένω τις φανταστικές φωτογραφίες των παιδιών.

Θεοδώρα Μπογιου

#bogioulanguages #bogiou_language_schools #teachereducation #teacherdevelopment #stayathome #tidyingup #kidstidyingup